Arkistot merkinnöillä: ‘Uncategorized’

Uutta vuodelle 2015!

2015-07-01 klo 16:32:28

Katiska otti ja vaihtoi vaihteeksi rumpalia! Uusi rumpali on Mitro Matsi, joka on tietyissä piireissä Ykän veljenäkin tunnettu. Toivotamme Kauppisen Jounille hyvää jatkoa valitsemallaan tiellä.

Kesä lusittu ja kohti syksyä

2014-10-02 klo 11:57:40

Katutaiteilijalla oli varsin onnistunut festarikesä! Nähtyä tuli kotimaan kamaraa aina Orivedeltä Jyväskylään ja Pielavedeltä Kuopioon asti, joten pinta-alallisesti kiertueen kattavuus oli tyydyttävää tasoa. Terveiset kaikille niille, jotka musiikistamme pääsivät nauttimaan – meillä oli hauskaa, ja niin näytti olevan yleisönkin puolella!

Syksy jatkuu nyt muutamalla keikalla, joista seuraava on 3.10 Imatralla. Pari muuta ovat vielä suunnitteluasteella, mutta Nääsvillen kauniisiin maisemiin pyritään pääsemään ja kenties jopa länsirannikolle asti. Niko on asiasta erityisen innoissaan, sillä jos emme koskaan näkisi merta, niin Volgan liejuun sekoittuu verta, ja sehän ei nyt vaan sovi.

Tämän vuoden keikoista lupaamme toimittaa näille sivuille nähtäväksi kuva- ja videomateriaalia ensi tilassa. Sosiaalisesta mediasta voi käydä kurkkaamassa albumeja vaikka ilman tiliäkin tästä näin klikkaamalla jo etukäteen.

Kesän satona uusia biisejä on jälleen tullut plakkariin sen verran, että keikkasetti vuodelle 2015 tulee elämään. Pyrkimyksenämme on myös saada nämä biisit elämään ikuisesti narulle paiskattuna, mutta rahoitus tälle tavoitteella on edelleen auki. Jos koet siis polttavaa halua mesenaatiksi, ota yhteyttä osoitteeseen katutaiteilija@gmail.com niin sovitaan asiat kuntoon, jooko?

No niitä kesän keikkoja

2014-05-22 klo 19:37:50

Kuvan mukaisesti! Voipi olla että näitä tulee lisääkin. Tällä hetkellä keikkoja on kivasti päällekkäin esim. Status Quon ja Jake E. Lee:n kanssa, mutta Saku Keinosen sanoin ne on niin eri musaa etteivät ne vaikuta millään tavalla.

10390151_748256555214602_5361682386471950159_n1

Ja muokkauksenomaisesti, Theft City Rockin päivämäärä laitettu kohdalleen.

Kesä tulee, keikkaa pukkaa!

2014-04-29 klo 16:42:59

Katutaiteilija-yhtye on ladannut akkuja armotonta kesän kiertämistä varten. Keinovalikoima on ollut monimuotoinen – sen enempää nimiä mainitsematta yksi henkilö on ollut juomatta viinaa, toinen polttamatta tupakkaa ja kolmas kuunnellut 80-luvun Ozzyä.

Keikkoja on muutama virallisesti saatu vahvistettua. Eeron lukemattomia keikkoja esiintymisasusteena käyttämä Scorpions-paita löi viimein leiville, kun Kuopion Rockcockissa lauantaina ensin lauteille nousee Katutaiteilija ja sittemmin illan pääesiintyjänä juuri se aito ja oikea Scorpions! Onhan tuossa muutama muukin bändi välissä, mutta likimain lämppäreinä ollaan, ainakin henkisesti.

Keikkasivua päivitetään kohtapuoleen tapahtumien yksityiskohdilla, jahka ylläpito herää talviunestaan.

Niin, ja vuoden jyväskyläläinen-äänestyksessä tultiin kolmanneksi entisten ja nykyisten lätkäjätkien jälkeen. Kilpailun ykkös- ja kakkossijoja, herroja Vatanen ja Wallinheimo ei musiikki kyennyt pelastamaan urheilulta. Nostamme heille hattua ja toteamme, että pronssi on voitettu mitali.

Onko Katutaiteilija Vuoden jyväskyläläinen 2013?

2014-01-14 klo 17:02:53

Tämän mieltä askarruttavan kysymyksen vastaukseen voit vaikuttaa sinä, rakas Katiska-fani! Seuraa alla olevaa linkkiä Radio City Jyväskylän nettisivuille ja anna äänesi Katutaiteilijalle:

http://www.radiocity.fi/kilpailut/vuoden-jyvaskylalainen-2013/163