Arkisto: huhtikuu, 2013

Katutaiteilijan biisi ”Kipupiste” soi Radio Cityllä!

2013-04-05 klo 16:37:02

Tättärää!

Katutaiteilija kävi perjantaina 5.4.2013 Radio City Jyväskylän toimituksessa Pertti Perämäen haastattelussa tulevan ”Päihtymyskuplia” EP:n tiimoilta. Jutustelun lomassa kuultiin ”Kipupiste” ja promottiin myös tulevaa levynjulkkarikeikkaa joka on siis helatorstaita edeltävänä keskiviikkona 8.5.2013 Punaniskan baarissa, Jyväskylässä!

Jutun voi kuunnella täältä!

Ykä ja Niko Radio City Jyväskylän studiossa!

Päihtymyskuplia – EP:n levynjulkkarikeikka julki

2013-04-02 klo 17:05:03

Töttöröö!

Päihtymyskuplia-EP julkaistaan omakustanteena 8.5.2013. Tapahtumaan liittyy live-esiintyminen eli keikaksikin kutsuttu tapahtuma.

Katiska soittaa jälleen iki-ihanan ravintola Redneckin lavalla tuona keskiviikkona, joka edeltää helatorstaita. Lisää informaatiota tapahtumasta tulee tänne ennen keikkaa, ja jos ei tule, niin katsokaa vaikka tuolta naamakirjasta mitä hemmettiä silloin tapahtuu.

Katutaiteilijan facebook-ryhmä

Päihtymyskuplia-levyn kansitaide:

Päihtymyskuplia-EP:n kansi

Miehistönvaihdos Katutaiteilijassa!

2013-04-02 klo 16:56:27

Hiljaiselon jälkeinen comeback-keikka Ikkunarockissa meni mainiosti ja meininki oli huikeaa! Terveisiä kaikille läsnäolleille, että tulkaa toistekin. sekä kiitokset illan järjestäjälle ja muille orkestereille.

Peteä tuolla keikalla rumpujakkaralla tuuraamassa ollut Kauppisen Jouni siirtyy sujuvasti Katutaiteilijan vakiokalustoon samalla, kun Pete jää eläkkeelle. Miehistönvaihdokseen ei liity suurta dramatiikkaa, vaan Pete oli ammattilaismiehenä kovin kiinni muissa soittokeikoissa ja aikataulutuksesta tuli sitä kautta hieman haasteellista. Huhut siitä, että eräs asiaan osallisista olisi ollut aiemmin naimisissa erään toisen Katutaiteilijan jäsenen isän kadonneen kaksoisveljen kanssa ja täten ollut ko. kitaristin setä (tai siis täti, jolla on munat) ovat vahvasti liioiteltuja, eikä tällä ole asian kanssa mitään tekemistä. Bändin kollektiivinen tajunta kärsii Peten lähdöstä lujan iskun, mutta toisaalta korvaava kalusto sopii bändiin kuin nyrkki suutarin silmään!

Näinpä toivotamme Petelle hyvää jatkoa ja soiton riemua siellä, minne tiensä tästä viekin. Ainakin toistaiseksi nimmaria rohmuavien Katiskafanien kannattaa käydä tsekkaamassa Arja Korisevan keikat, sillä niiltä Peten voi löytää rumpusetin takaa.

Likipitäen samaan hengenvetoon, tervetuliaiset Jounille täyttämään kahden edeltävän rumputaiteilijan suuria jalanjälkiä ja kulkemaan heidän kengissään rytmiryhmän pellinkolistajana ja nahkanpaukuttajana.