Arkisto: lokakuu, 2013

Rock SM-voitto Katutaiteilijalle!

2013-10-28 klo 15:58:49

Hyvät naiset ja herrat… Uusi Rock SM-voittaja on Katutaiteilija!

Yleisöäänestyksen ja arvovaltaisen raadin suosion siivittämänä kovatasoisen finaalin voitto lohkesi Katiskalle! Tuomariston sympatiat heltyivät biisivalinnoilla, jotka käsittämättömän haastavan sisäisen pohdinnan väännön jälkeen päätettiin tehdä uhkapelillä: Kilpailun nettisivulla näytteenä ollut Päihtymyskuplia-biisi jätettiin finaalissa soittamatta, ja materiaalin leveyttä demonstroitiin aloittamalla keikka Kipupiste-kappaleella, jonka komeat stemmat ja alati kasvava tunnelma petasivat paikkaa lopettaa kahden biisin minisetti Tälläistä Tänään-stygen tajunnan räjäyttävällä meiningillä. Tämä katsaus – kuin mikrokosmoksena Katiskan laaja-alaisesta tuotannosta – vakuutti raadin bändin meiningistä lopullisesti, vaikka akkarin finaaliin ottaminen olikin hieman kyseenalaista. Voiton ratkettua minikeikka sai samankokoisen jatkon: Köyhän miehen vapaus kajahti ilmoille ja Musiikkimessujen perjantai, ja Rock SM-finaali päätettiin Päihtymyskuplia-biisiin.

Katutaiteilija 2013. Kuva: Esa Juhana

Katutaiteilija 2013. Kuva: Esa Juhana. Klikkaa korkearesoluutioinen kuva auki.

Finaalin voitto ei tapahtunut kommelluksitta: Tähänkin matkaan mahtuu jo hajonneita autoja (taas yksi taivaspaikka taattu), eksyneitä laulajia, radiota vastaanottavia vahvistimia Spinal Tap-tyyliin, leasing-Marsuja Kummeli-tyyliin (terkkuja Torviselle), vireestä putoavia kitaroita ja ohjelmoinnin kadottaneita jalkakytkimiä. Purjehdusvenesoundia ei sentään tullut kukaan tilaamaan. Vastoinkäymisten nettovaikutus oli lopulta positiivinen: Koko pumppu sai energiaa suorittaa täysillä.

Kiitos koko Katutaiteilijan puolesta kaikille, jotka meitä ovat kuunnelleet, tukeneet, äänestäneet, taputelleet selkään tai muuten tähän mennessä auttaneet! Kilpailu on voitettu, mutta matka alkaa tosissaan vasta nyt. Voiton siivittämänä ja raudan hehkuessa, nyt on aika takoa.

Kuva: Messukeskuksen kuvapankki, käytetty luvalla. Klikkaa kuva suuremmaksi!

Kuva: Messukeskuksen kuvapankki, käytetty luvalla. Klikkaa kuva suuremmaksi!

Kuvan lähde Messukeskuksen kuvapankki, käytetty luvalla. Klikkaa kuva suuremmaksi!

25.10.2013, Rock-SM finaali Messukeskuksessa

2013-10-24 klo 22:05:43

Tervetuloa vieraat ja tutut seuraamaan Rock SM-finaalia Helsingin Musiikkimessujen yhteyteen perjantaina 25.10.2013! Katutaiteilijan showtime Metro-lavalla on kello 17:55. Meiningistä luvataan sen verran, että sillä pitäisi saada vieraiden jalat vipattamaan ja tuttuihin virtaa!

Vielä voit myös äänestää hyvän asian puolesta – siis rockin suomenmestaruuden puolesta – lähettämällä tekstiviestin ROCK 3 numeroon 173175 hintaan 95 senttiä kappale.

Helsingin musiikkimessujen yhteydessä on myös paljon muuta nähtävää, nimittäin samalla lipulla pääsee kokemaan myös viini, ruoka & hyvä elämä-messut ja Art Forum Helsinki-tapahtuman. Lisäinfoa saapi käymällä musiikkimessujen sivuilla seuraavassa osoitteessa:

http://www.messukeskus.com/Sites2/Musiikki/Sivut/default.aspx

Tulkaapa tutut ja tuntemattomat repimään meitä hihasta, jos messuilta meidät bongaatte! Ympäriinsä messuilla vaeltavilta Katutaiteilijoilta on oiva tilaisuus hankkia Päihtymyskuplia-EP omiin kätösiin.

Tästä eteenpäin, finaalia odotellessa, ja terkkuja Petsalon Makelle!

Katutaiteilija – Rock SM-finalisti!

2013-10-09 klo 12:25:31

Päästiin sitten Rock SM-skabassa sen verta pitkälle, että nyt ollaan top kuutosessa, eli finaalipaikkahan sieltä napsahti! Kiitos kaikille meitä äänesteille ja muuten vaan fanittaneille, kilpailu jatkuu vielä finaaliin asti entiseen malliin, joten alempana olevat äänestysohjeet pätevät edelleen. Lopputulos ratkeaa tuomariäänten ja yleisön yhteistuloksella.

Seuraavat happeningit ovatkin finalistien keikka Jack The Roosterissa Tampereella keskiviikkona 16.10 kello 22 alkaen, ja finaali Helsingin musiikkimessuilla perjantaina 26.10. Molemmissa tapahtumissa kaikki bändit esittävät kahden biisin edestä tavaraa.

Tälläistä tänään, ja vielä kerran iso kiitos kaikille faneille!

Lisää infoa aiheesta: http://www.rocksm.fi/index.html

Tälläistä tänään – musavideo on valmis!

2013-10-03 klo 13:51:57

Pitemmittä puheitta, löytyy juutuubista. Olkaa hyvä!