Arkisto: joulukuu, 2013

Katutaiteilija toivottaa faneille hyvää joulua ja uutta vuotta!

2013-12-23 klo 21:38:48

Kiitos vielä Katseen yleisölle, olihan aivan mahtava keikka näin soittajankin näkökulmasta! Tähän on hyvä päättää tapahtumarikas vuosi ja kiittää faneja tuesta: KIITOS! Nähdään taas ensi vuonna! Juhlikaa kun on juhlan aika, mutta älkää ny itteenne teloko! Jos ei vielä tullut tarpeeksi huutomerkkejä niin tässä vielä muutama !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katutaiteilijan pikkujoulut Pub Katseessa 21.12.2013!

2013-12-19 klo 22:41:01

Kansalaiset, medborgare!

Katutaiteilijan vuoden viimeinen keikka on lauantaina Jyväskylän Pub Katseessa. Alkulämmön tarjoaa Raavittu aloittaen illan noin kello 23. Pääkattauksen tarjoilee Katutaiteilija kello 24!

Tarjolla on kaljaa ja siideriä hanasta maksua vastaan, ja muutakin juotavaa löytyy sekä pulloista että tölkeistä, vaikka lasiin tarjoiltuna. Tule messiin, luvassa on jälleen kerran rokkia isolla ärräpäällä ja settilista on pitkä kuin nälkävuosi! Tonttulakki päässä paikalle ilmaantuville luvataan koko bändin poikien nimmarit vapaavalintaiseen paikkaan, poislukien epämääräiset sopimuspaperit!

 

Ja keikkoja sen kun pukkaa!

2013-12-03 klo 18:56:38

Joulukuusta tulikin varsinainen Katutaiteilija-kuu! Jo tälle viikolle napsahti keikka UKK:n synnyinkaupungin Pielaveden arvostettuun ravintola Restenttiin! Perjantaina kolmastoista päivä ollaan lämppäämässä Oliveria aina mainiossa ravintola Red Neckissä, ja jouluaattoa edeltävänä lauantaina 21.12. on vuorossa keikka Pub Katseessa.

Edellisellä keikalla Freetimessä juhlistimme taannoista mestaruusvoittoa pienellä spesiaalitujauksella: Kaukaa Savosta saakka saapui ammattilaistanssiryhmä piristämään showta.

Katiska ja tanssijat keikan jälkeen

Lisää tunnelmista ja lukuisampia kuvia keikalta voit käydä lukemassa tanssityttöjen blogeista seuraavista osoitteista:

http://goodmomentsonly.blogspot.fi/2013/11/tankokeikka-freetime-jyvaskyla_26.html

http://k-klick.blogspot.fi/2013/11/tankotanssishow-freetimessa.html