Arkisto: lokakuu, 2014

Kesä lusittu ja kohti syksyä

2014-10-02 klo 11:57:40

Katutaiteilijalla oli varsin onnistunut festarikesä! Nähtyä tuli kotimaan kamaraa aina Orivedeltä Jyväskylään ja Pielavedeltä Kuopioon asti, joten pinta-alallisesti kiertueen kattavuus oli tyydyttävää tasoa. Terveiset kaikille niille, jotka musiikistamme pääsivät nauttimaan – meillä oli hauskaa, ja niin näytti olevan yleisönkin puolella!

Syksy jatkuu nyt muutamalla keikalla, joista seuraava on 3.10 Imatralla. Pari muuta ovat vielä suunnitteluasteella, mutta Nääsvillen kauniisiin maisemiin pyritään pääsemään ja kenties jopa länsirannikolle asti. Niko on asiasta erityisen innoissaan, sillä jos emme koskaan näkisi merta, niin Volgan liejuun sekoittuu verta, ja sehän ei nyt vaan sovi.

Tämän vuoden keikoista lupaamme toimittaa näille sivuille nähtäväksi kuva- ja videomateriaalia ensi tilassa. Sosiaalisesta mediasta voi käydä kurkkaamassa albumeja vaikka ilman tiliäkin tästä näin klikkaamalla jo etukäteen.

Kesän satona uusia biisejä on jälleen tullut plakkariin sen verran, että keikkasetti vuodelle 2015 tulee elämään. Pyrkimyksenämme on myös saada nämä biisit elämään ikuisesti narulle paiskattuna, mutta rahoitus tälle tavoitteella on edelleen auki. Jos koet siis polttavaa halua mesenaatiksi, ota yhteyttä osoitteeseen katutaiteilija@gmail.com niin sovitaan asiat kuntoon, jooko?