Miehistönvaihdos Katutaiteilijassa!

Hiljaiselon jälkeinen comeback-keikka Ikkunarockissa meni mainiosti ja meininki oli huikeaa! Terveisiä kaikille läsnäolleille, että tulkaa toistekin. sekä kiitokset illan järjestäjälle ja muille orkestereille.

Peteä tuolla keikalla rumpujakkaralla tuuraamassa ollut Kauppisen Jouni siirtyy sujuvasti Katutaiteilijan vakiokalustoon samalla, kun Pete jää eläkkeelle. Miehistönvaihdokseen ei liity suurta dramatiikkaa, vaan Pete oli ammattilaismiehenä kovin kiinni muissa soittokeikoissa ja aikataulutuksesta tuli sitä kautta hieman haasteellista. Huhut siitä, että eräs asiaan osallisista olisi ollut aiemmin naimisissa erään toisen Katutaiteilijan jäsenen isän kadonneen kaksoisveljen kanssa ja täten ollut ko. kitaristin setä (tai siis täti, jolla on munat) ovat vahvasti liioiteltuja, eikä tällä ole asian kanssa mitään tekemistä. Bändin kollektiivinen tajunta kärsii Peten lähdöstä lujan iskun, mutta toisaalta korvaava kalusto sopii bändiin kuin nyrkki suutarin silmään!

Näinpä toivotamme Petelle hyvää jatkoa ja soiton riemua siellä, minne tiensä tästä viekin. Ainakin toistaiseksi nimmaria rohmuavien Katiskafanien kannattaa käydä tsekkaamassa Arja Korisevan keikat, sillä niiltä Peten voi löytää rumpusetin takaa.

Likipitäen samaan hengenvetoon, tervetuliaiset Jounille täyttämään kahden edeltävän rumputaiteilijan suuria jalanjälkiä ja kulkemaan heidän kengissään rytmiryhmän pellinkolistajana ja nahkanpaukuttajana.

Jätä vastaus