25.10.2013, Rock-SM finaali Messukeskuksessa

Tervetuloa vieraat ja tutut seuraamaan Rock SM-finaalia Helsingin Musiikkimessujen yhteyteen perjantaina 25.10.2013! Katutaiteilijan showtime Metro-lavalla on kello 17:55. Meiningistä luvataan sen verran, että sillä pitäisi saada vieraiden jalat vipattamaan ja tuttuihin virtaa!

Vielä voit myös äänestää hyvän asian puolesta – siis rockin suomenmestaruuden puolesta – lähettämällä tekstiviestin ROCK 3 numeroon 173175 hintaan 95 senttiä kappale.

Helsingin musiikkimessujen yhteydessä on myös paljon muuta nähtävää, nimittäin samalla lipulla pääsee kokemaan myös viini, ruoka & hyvä elämä-messut ja Art Forum Helsinki-tapahtuman. Lisäinfoa saapi käymällä musiikkimessujen sivuilla seuraavassa osoitteessa:

http://www.messukeskus.com/Sites2/Musiikki/Sivut/default.aspx

Tulkaapa tutut ja tuntemattomat repimään meitä hihasta, jos messuilta meidät bongaatte! Ympäriinsä messuilla vaeltavilta Katutaiteilijoilta on oiva tilaisuus hankkia Päihtymyskuplia-EP omiin kätösiin.

Tästä eteenpäin, finaalia odotellessa, ja terkkuja Petsalon Makelle!

Jätä vastaus