Kesä tulee, keikkaa pukkaa!

Katutaiteilija-yhtye on ladannut akkuja armotonta kesän kiertämistä varten. Keinovalikoima on ollut monimuotoinen – sen enempää nimiä mainitsematta yksi henkilö on ollut juomatta viinaa, toinen polttamatta tupakkaa ja kolmas kuunnellut 80-luvun Ozzyä.

Keikkoja on muutama virallisesti saatu vahvistettua. Eeron lukemattomia keikkoja esiintymisasusteena käyttämä Scorpions-paita löi viimein leiville, kun Kuopion Rockcockissa lauantaina ensin lauteille nousee Katutaiteilija ja sittemmin illan pääesiintyjänä juuri se aito ja oikea Scorpions! Onhan tuossa muutama muukin bändi välissä, mutta likimain lämppäreinä ollaan, ainakin henkisesti.

Keikkasivua päivitetään kohtapuoleen tapahtumien yksityiskohdilla, jahka ylläpito herää talviunestaan.

Niin, ja vuoden jyväskyläläinen-äänestyksessä tultiin kolmanneksi entisten ja nykyisten lätkäjätkien jälkeen. Kilpailun ykkös- ja kakkossijoja, herroja Vatanen ja Wallinheimo ei musiikki kyennyt pelastamaan urheilulta. Nostamme heille hattua ja toteamme, että pronssi on voitettu mitali.

Jätä vastaus